LAB LAGDE CARBON DIAMANTER

 Rask levering 4 til 9 dager! 

I denne menyen har vi et utvalg av diamantsmykker med høykvalitets Carbon belagte lab lagde simulerte diamanter.

Fremtidens diamanter! Karbon belagte lab lagde diamanter er fremstilt av den nyeste teknologien innen produksjon av lab lagde siumulant diamanter som ikke kan oppdages å ikke være en naturlig diamant!

Våre karbon belagte lab lagde simulant diamanter er et utmerket alternativ til en naturlig diamant!

Diamant Hybrid er en unik blanding av begge teknologiene. Den består av både lab-laget diamant og diamantsimuleringsteknologi.  En hybrid diamant består av krystallkjerne, og det tilføres deretter en form av lab-laget diamant (karbon) på det ytre laget. Det ytre laget av diamant er bundet på molekylært nivå, noe som gir diamanten høyere holdbarhet. Diamond Hybrid har VVS i klarhet og DEF i farger. Da dette ikke er rent krystallisert karbon og ikke 100% kjemisk identisk med en diamant utvinnet fra jorden er denne diamanten fortsatt klassifisert som en simulant som kalles "hybrid" fordi de er en blanding av lab-laget diamant og diamantsimuleringsteknologi.

 Amorf diamanten! Gjennom bruk av ADT (amorf diamantteknologi) tilføres menneskeskapte diamantkrystaller i simulerte krystaller for å skape en diamanttopp som er laget av rene karbon SP3-bindinger. Dette tilfører et tykt lag med organisert gitter på overflaten av disse steinene og lar dem formidle et utseende og en følelse som tilnærmer seg autentiske diamanter. Faktisk er de optiske og fysiske egenskapene de nærmeste en syntetiske diamant kommer til naturlige diamanter. Det øvre laget av karbon gir disse en styrke og gnistrende glans som gjør at de skiller seg ut blant de andre menneskeskapte diamantene også fordi de er så like en naturlig diamant.

Diamant Hybrid og Diamant Amorf kan fint brukes hver dag og egner seg godt som forlovelsesring og giftering! 

Gode grunner til å velge en lab laget simulert diamant fra oss!  

* De er hvite som den hviteste diamant farge D!

* De er klare som den klareste diamant VVS1! 

* De er slipt på samme måte som en naturlig diamant!

* Har samme optiske egenskap som en naturlig diamant!  

* De er nesten like harde som en naturlig diamant!

* De ser helt like ut som en naturlig diamant!

* Man sparer inntil 90%!

* Klimavennlig valg! 

Disse diamantene har livstidsgaranti! 

Trygg levering helt hjem! Vi tilbyr kun hjemlevering av pakke på døren. Forsendelsen blir veid og kontrollert rett før den leveres til budbringer som leverer direkte kunden. Dette sikrer at leveransen ikke blir utsatt for tyveri på noen måte. Denne forsendelsen er 100% trygg.