LAB LAGDE CARBON DIAMANTER

 Rask levering 4 til 8 dager! 

I denne menyen har vi et utvalg av diamantsmykker med høykvalitets Hybrid Carbon belagte lab diamanter.

Det beste alternativet til en naturlig diamant!

Carbon belagte lab lagde diamanter også kalt Hybrid diamanten er fremstilt av den nyeste teknologien innen produksjon av hybrid diamanter som ikke kan oppdages å ikke være en naturlig diamant med det blotte øye.

Diamant Hybrid er en unik blanding av begge teknologiene. Den består av både lab-laget diamant og diamantsimuleringsteknologi.  En hybrid diamant består av krystallkjerne, og det tilføres deretter en form av lab-laget diamant (karbon) på det ytre laget. Det ytre laget av diamant er bundet på molekylært nivå, noe som gir diamanten høyere holdbarhet. Diamond Hybrid har VVS i klarhet og DEF i farger. Da dette ikke er rent krystallisert carbon og ikke 100% kjemisk identisk med en diamant utvinnet fra jorden er denne diamanten fortsatt klassifisert som en simulant som kalles "hybrid" fordi de er en blanding av lab-laget diamant og diamantsimuleringsteknologi.

Diamant Hybrid kan fint brukes hver dag og egner seg godt som forlovelsesring og giftering! 

En hybrid diamant anses å være en av de fineste simulant diamantene på markedet og er et veldig godt alternativ til en naturlig diamant! 

Gode grunner til å velge en lab laget simulert diamant!  

* De er hvite som den hviteste diamant farge D!

* De er klare som den klareste diamant VVS1! 

* De er slipt på samme måte som en naturlig diamant!

* Har samme optiske egenskap som en naturlig diamant!  

* De er nesten like harde som en naturlig diamant!

* De ser helt like ut som en naturlig diamant!

* Klimavennlig valg! 

Livstidsgaranti medfølger disse diamantsmykkene!

Diamantsmykkene med lab lagde diamanter blir produsert på bestilling derfor tilbys det ikke angrerett på disse diamantsmykkene. Om man av en spesifikk grunn ikke skulle være fornøyd med kjøpet så tilbyr vi fornøydhetsgarnti på 3 dager fra man har mottatt smykket.