LAB LAGDE SIMULERTE DIAMANTER

 Leveringstid 1 til 4 uker! 

 I denne menyen har vi et utvalg av diamantsmykker med høykvalitets lab lagde simulerte diamanter.

 Disse lab lagde diamantene er laget med en teknologi som gjør at de ligner en naturlig diamant!

Et godt alternativ til en naturlig diamant!

Disse diamantene er ikke naturlige men de er laget for å se tilnærmet like ut som en naturlig diamant. Disse lab lagde simulerte diamantene er slipt på samme måte som en naturlig diamant.

Har du spørsmål? skriv til oss på Kundeservice@diamantkupp.no så hjelper vi deg gjerne!❤

Ekte diamanter er opprettet i en geologisk prosess. Lab-lagde simulerte diamanter er produsert av en teknologisk prosess. Lab lagde simulerte diamanter er et kostnadsbesparende alternativ til naturlige diamanter, som gir en topp ettertrakted gnist og skjønnhet til en mye lavere pris.

Vi tilbyr de fineste lab lagde simulerte diamanter med tanke på skjønnhet og kvalitet! 

Våre lab lagde simulerte diamanter er beregnet å kunne brukes hver dag og er et godt alternativ til en naturlig diamant!

Gode grunner til å velge en lab laget simulert diamant fra oss!  

* De er hvite som den hviteste diamant farge D!

* De er klare som den klareste diamant VVS1! 

* De er slipt på samme måte som en naturlig diamant!

* Har samme optiske egenskap som en naturlig diamant!  

* De er nesten like harde som en naturlig diamant!

* Klimavennlig valg! 

 Diamantsmykkene med våre lab lagde simulerte diamanter vil holde seg fine og vare ved normal bruksslitasje og riktig vedlikehold.

Anbefalt rengjøring av lab laget diamant! Hold smykket med lab laget diamant under varmt vann, benytt tannbørste eller klut og rengjør med vanlig såpe deretter skyll av alle såperester med varmt vann og tørk med lofri klut. En naturlig diamant kan også rengjøres på denne måten!

Diamantsmykkene med lab lagde simulerte diamanter blir produsert på bestilling derfor tilbys det ikke angrerett på disse diamantsmykkene. Om man av en spesifikk grunn ikke skulle være fornøyd med kjøpet så tilbyr vi fornøydhetsgaranti på 3 dager fra man har mottatt smykket.